Vår PUL Medlemspolicy

silverFerrari Club Sweden Integritetspolicy

Ferrari Club Sweden behandlar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204).I denna Integritetspolicy redogör vi närmare för hur Ferrari Club Sweden behandlar de person och biluppgifter som Du registrerar hos Ferrari Club Sweden. Personuppgiftsansvarig är Ferrari Club Sweden.

Allmänt
Ferrari Club Sweden behandlar registrerade medlemmars personuppgifter i ett medlemsregister. Den som registrerar sig skall före registreringen tillfrågas om denne samtycker till att uppgifterna behandlas i enlighet med Integritetspolicyn.

OBS. Särskilt viktigt är det att meddela om man t ex har skyddad identitet i upplysningsfältet I särskilda undantagsfall kan dock behandling av registrerade personuppgifter vara nödvändig även om den registrerade inte lämnat något särskilt samtycke. Det kan t ex vara nödvändigt för att Ferrari Club Sweden skall kunna fullgöra avtal och skyldigheter enligt lag.

För sådan registrering och behandling, som enligt Personuppgiftslagen är tillåten utan samtycke från den registrerade, efterfrågas inget särskilt samtycke.

Personuppgiftshantering
Ferrari Club Sweden är personuppgiftsansvarig för de uppgifter Du som medlem registrerar i Ferrari Club Sweden medlemsregister. Dina uppgifter används för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, som medlem i klubben som att ge dig god information om våra event, klubb aktiviteter, skicka ut klubbtidningen periodico, köp av våra lokala Ferrari accessoarer samt Din årliga medlemsavgift m.m.

Dina registrerade medlemsuppgifter kommer inte under några omständligheter att vidare befordras till tredjepart, utan är helt konfidentiella inom Ferrari Club Sweden och dess medlemmar.

Vidare är enskilda medlemmars inlagda bilder och eventuella försäljningsutbud som publiceras på Ferrari Club Sweden Hemsida föremål för etisk granskning och kan komma att tas bort.

Tillgänglighet
Den som registrerat sig och blivit godkänd medlem i Ferrari Club Sweden har fri tillgång till informationen på Ferrari Club Sweden hemsida dock med gällande begränsningar i spridning av tillgänglig information till tredjepart. Om någon uppgift i registren är felaktig rättas uppgiften omgående efter det att Ferrari Club Sweden uppmärksammats på felet.

Gallring
Registrerade medlemsuppgifter gallras löpande. Om något medlemsförhållande inte följer normala Ferrari Club Sweden krav enligt gällande stadgar t.ex. utebliven betalning av medlems avgift raderas normalt medlemsuppgifterna. Uppgifterna kan också raderas på begäran av den enskilde medlemmen.

Kontaktuppgifter
Kontakt resurs för Ferrari Club Sweden är NN. MM